HSP gezondheidscentrum - EszenzZ Centre
 
2412dreamstimexl46662502versie2.png

Wie zijn wij?

Het EszenzZ Centre is een integraal gezondheidscentrum. Dat betekent dat we voor iedere HSP (en niet-HSP) streven voor een zo goed mogelijk compleet aanbod.
Zowel benaderingen uit de reguliere, als de complementaire sector worden aangeboden, voor jong en oud. Ons gezondheidscentrum kent vrijwel geen wachttijden door samenwerking en gerichte planning op jouw wensen. 
Je kunt dus snel terecht.

Het is heel vaak mogelijk om eerst een vrijblijvend kennis-makingsgesprek aan te gaan. Die zijn veelal gratis of sterk gereduceerd in prijs. Zo kun je eerst eens kennismaken en uitleg krijgen over de gekozen behandelwijze. We vinden het namelijk belangrijk dat je bij een eventuele start weet wat je te wachten staat, op welke wijze er gewerkt wordt en dat je je goed voelt bij de therapeut, psycholoog of begeleider. Het centrum heeft een warme en huiselijke sfeer zodat je in een prettige omgeving kunt werken aan dat wat essentieel is voor jezelf.

Iedereen in het gezondheidscentrum heeft een gedegen opleiding genoten en vaak is een (gedeeltelijke) vergoeding via je verzekeraar mogelijk.

We willen je graag uitnodigen om eens te kijken wie wat doet en bij wie je een vrijblijvend gesprek zou willen aangaan. Elke therapeut, psycholoog en begeleider heeft een ruime omschrijving gegeven van de eigen werkzaamheden en je kunt eenvoudig contact opnemen onderaan ieders profiel. Iedereen is wekelijks op verschillende dagen werkzaam in het gezondheidscentrum. Vanwege Corona werken we nu ook meer online!
Gebruik voor specifieke vragen ook de zoekfunctie onderaan de website. Of neem contact met ons op voor advies.

We begrijpen dat het niet altijd even gemakkelijk is de stap te zetten om een afspraak te maken. Daarom hopen we dat ons totaalaanbod in een aangename sfeer je helpt om juist die stap te zetten, voor jezelf…

Mocht je een dergelijk vrijblijvend gesprek wensen, stuur dan een bericht naar de desbetreffende persoon of neem telefonisch contact met diegene op. Alle vragen en schetsen worden vrijwel altijd binnen 24 uur beantwoord.

Alvast hartelijk dank voor je interesse en graag tot ziens in het EszenzZ Centre te Amsterdam.

 

Corona en veiligheid

Tijdens de individuele sessies respecteren we de gestelde regels van het RIVM. We houden zoveel mogelijk anderhalve meter afstand en we ventileren de ruimte. De sessies worden gegeven in een grote kamer van zo'n 23 m2.

Buiten de gestelde regels hebben we onderzoek gedaan naar ionisatie en het gebruik van luchtreiniging in combinatie met ionisatoren. Sowieso helpt een ionisator en luchtreiniger, volgens wetenschappelijke onderzoeken, schadelijke stoffen uit de lucht te halen en met schone lucht te verversen. Daarnaast helpt een UVC-lamp schadelijke bacteriën en diverse virussen definitief uit te schakelen door het gebruik van negatieve ion technologie. Dit interview legt dat goed uit met een wetenschappelijke basis. Helaas wordt door het RIVM, en de media, te weinig aandacht gegeven aan de zeer effectieve invloed op eventuele aanwezige virussen waaronder het Corona virus.

Daarom hebben wij geïnvesteerd in diverse ionisatoren en reinigers en in onze praktijkruimtes geplaatst om alle risico's zoveel mogelijk voor iedereen uit te sluiten.

Onder onze aanwezige apparaten hebben we bijvoorbeeld een HEPA filter, tezamen met een UVC-lamp, actief carbon filter en ventilatorfunctie die helpen te lucht te circuleren en te filteren. De negatieve ionen zorgen niet alleen voor het doden van eventuele virussen maar zorgen tevens voor een betere concentratie.

 
Annelies Lesuis.jpg

Annelies Lesuis – Coaching voor Volwassenen, (HSP) Ondernemers en ZZP’ers

Klik hier voor meer informatie.

 
Antoine van Staveren.jpg

Antoine van Staveren - Hooggevoeligheid, eetproblemen, dwangmatigheden en identiteitsontwikkeling

Klik hier voor uitgebreide informatie.

 
Carme Almarza.jpg

Carme Almarza - Counseling, coaching en persoonlijke ontwikkeling: HSP, NLP, Rots & Water

Klik hier voor uitgebreide informatie.

 
Ebony Zaalman.jpg

Ebony Zaalman - Orthomoleculair Epigenetisch Therapeut, chronische vermoeidheid

Klik hier voor uitgebreide informatie.

 
Geraldine Groot.jpg

Geraldine Groot - HSP begeleider en loopbaancoach voor hooggevoeligen

Klik hier voor uitgebreide informatie.

 
Mathilda Bongaardt.jpg

Mathilda Bongaardt - Coaching, counselling en hypnotherapie

Klik hier voor uitgebreide informatie.

 
Nienke Kreté-Tolhuijs.jpg

Nienke Kreté-Tolhuijs - Diëtist en Leefstijlcoach

Klik hier voor meer informatie.

 
Reinier de Weerdt.jpg

Reinier de Weerdt - Relatie en gezinstherapeut

Klik hier voor uitgebreide informatie.

 
Tamara Weis.jpg

Tamara Weis - Hypnotherapie en HSP begeleiding

Klik hier voor uitgebreide informatie.

 
Wendy Verlaan.jpeg

Wendy Verlaan - Hypnotherapie, Adem- en traumacoach, (HSP) coach, Ascensie begeleiding

Klik hier voor meer informatie.