HSP gezondheidscentrum - EszenzZ Centre
 

EszenzZ Centre

bannebuiksloot.jpg

 

EszenzZ Centre gezondheidscentrum

Welkom bij het EszenzZ Centre!

Het EszenzZ Centre is het eerste en enige integrale gezondheidscentrum in Nederland voor hooggevoeligheid (HSP), bewustwording en persoonlijke ontwikkeling te Amsterdam.

Het centrum is onderdeel van EszenzZ, Instituut voor advisering, training en begeleiding in de integrale gezondheidszorg waar inmiddels, na de opening in mei 2006, verscheidene psychologen, therapeuten en begeleiders in deze doelgroepen werken. 

Ons doel is om voor iedereen met lasten op het gebied van hooggevoeligheid een passende vorm van therapie of begeleiding aan te bieden. Denk hierbij aan volwassenen, kinderen en ouders van kinderen die hooggevoelig zijn (HSK). 
Vrijwel iedere HSP kan door ons ruime aanbod in het gezondheidscentrum zonder lange wachttijden terecht om de hooggevoeligheid als kwaliteit te leren ervaren en gebruiken. Tevens wordt er voor therapeuten ook de opleiding 'HSP begeleider' gegeven. Voor het gemak is onze website ook te bereiken via www.hsp.nu.

In het integrale gezondheidscentrum werken diverse psychologen, therapeuten en begeleiders. Wij vinden het als gespecialiseerd HSP gezondheidscentrum zeer belangrijk dat je begrepen wordt en dat je je thuis voelt. Daarom is iedereen die binnen ons centrum werkzaam is zelf ook een hooggevoelig persoon en is de inrichting zeer huiselijk en warm vorm gegeven.

De meeste therapeuten en begeleiders organiseren enkele keren per maand een vrijblijvend individueel kennismakingsgesprek. Zo kun je eerst kennismaken met de manier van werken en daar meer over te weten komen. We willen je natuurlijk eerst de gelegenheid geven om te ervaren of de begeleider of therapeut bij je persoonlijkheid past. Dat is een must voor iedere HSP om een goede en effectieve start te maken.

Uiteraard kun je ook in het EszenzZ Centre terecht indien je geen hoog gevoelig persoon bent.  
De therapeuten hebben een erkende opleiding gevolgd en zijn merendeels lid van een landelijke beroepsvereniging waarbij een (gedeeltelijke) vergoeding door je verzekeraar tot de mogelijkheden kan behoren. Kijk voor meer informatie op de pagina psychologen, therapeuten en begeleiders. Rechtstreeks contact opnemen is zeer eenvoudig en kan direct onderaan ieders profiel. Je kunt ook gebruik maken van de zoekfunctie onderaan de website.

Herken je zelf misschien ook de eigenschappen van een HSP? Op onze website kun je een uitgebreide HSP 3-in-1 test doen of deelnemen aan het landelijke forum. Tevens zijn de boeken van Antoine van Staveren te bestellen of neem eens een kijkje in onze EszenzZ webwinkel waarin we vele mooie oosterse artikelen aanbieden!

Voor therapeuten die in één van de doelgroepen willen werken bestaan er mogelijkheden om in het EszenzZ Centre voordelig een praktijkruimte te huren.

Heb je als client of arts vragen of wil je een advies, dan kun je op werkdagen contact met ons opnemen via het algemene nummer: 
0227-608959.

Graag tot ziens!

 

18208954_1333721853342339_4412416249081492658_o.jpg

 

Aanbod

Binnen het EszenzZ Centre werken verschillende psychologen, therapeuten en begeleiders. Er worden diverse disciplines aangeboden zoals: psychologische begeleiding, hypnotherapie, HSP begeleiding individueel, loopbaanbegeleiding, homeopathie, healing, coaching en counselling, burnout begeleiding, begeleiding eetstoornissen, persoonlijke ontwikkeling, fibromyalgie en Reiki. Tevens worden er educatieve leergangen aangeboden voor professionals.