HSP gezondheidscentrum - EszenzZ Centre
 
AccessBars.png

Individuele workshop Access Bars 18 en 25 juli, 15 en 29 augustus

Access Bars® zijn 32 punten op het hoofd waarin je alle gedachten, ideeën, overwegingen, emoties, beslissingen en houdingen opgeslagen hebt in de vorm van energie. Wanneer je een Bars-behandeling laat doen, lig je aangekleed comfortabel op je rug op een massagetafel. Het hoofd wordt zachtjes aangeraakt op de Barspunten, waardoor de banen (bars) tussen de punten gaan stromen en zo hun energie kunnen loslaten. Alles wat voor jou overbodig is en waarvan jij (bewust of onbewust) bereid bent het los te laten, zal verdwijnen. Hierdoor ontstaat meer ruimte in je hoofd en de energie die eerst vast zat krijg je terug. Je kunt het vergelijken met de delete-knop van de computer die je indrukt. 

In het minste geval ervaar je een ontspannen behandeling, in het beste geval ervaar je meer inzicht, ruimte en een gevoel van rust. Hoe vaker je een Bars-behandeling laat doen, hoe beter je brein functioneert omdat het geen overbodige dingen hoeft vast te houden en te onthouden. 

Trauma's, Perfectionisme en Verslavingen

TSS (Trifold Sequencing Systems) is een afgeleide behandeling van Access Bars®. Heb je een trauma meegemaakt zoals pesten, een scheiding, sterfgeval(len), een ongeluk, ziekte, misbruik (lichamelijk, geestelijk, seksueel) etc., dan kan de TSS-behandeling uitkomst bieden. Na een trauma verandert de perceptie op het leven en handel je daarnaar. Na één (of meerdere) behandelingen wordt de herinnering aan het trauma minder beladen omdat de emotionele lading ervan af gehaald wordt. TSS  is ook geschikt voor mensen met PTSS. 

Een andere variant van TSS (Drug Induced Scenarios, Perfectionism And Insanity) pakt perfectionisme en verslavingen aan zoals alcohol, medicatie, eten, etc. zodat je dat kan loslaten. Net zoals bij Access Bars® raad ik meerdere behandelingen aan voor een optimaal resultaat. 

Voor de duidelijkheid benadruk ik dat de TSS-behandeling de emotionele lading van een situatie, trauma of verslaving kan verwijderen. Het heeft niets te maken met een reguliere medische behandeling bij een arts of psycholoog. Voor de medische behandeling raad ik een consult aan bij een arts. De behandeling met TSS heeft effect op emoties c.q. het herbeleven en het niet kunnen loslaten van een situatie in het verleden.

Correcting Vision

Correcting Vision werkt op de moleculaire en cellulaire structuur van de ogen, het activeert 15 energiefrequenties die de emoties en pijn die je ogen gezien hebben, ontlaadt. Bijvoorbeeld dingen die je liever wilt vergeten of waar je je hoofd van af keert, tunnelvisie waardoor je het grote plaatje niet meer ziet, de overtuiging dat een bril dragen hoort bij ouder worden, of dat je vasthoudt aan hoe dingen worden gedaan in de familie en dat je daardoor niet meer ziet dat het ook op een andere manier kan. De behandeling werkt ook op de sinussen en het zicht. Na een aantal behandelingen zal je merken dat je ogen prettiger voelen en dat je (in)zicht verandert. Net zoals bij de andere behandelvormen kan de behandeling met Correcting Vision bij elk persoon een andere uitwerking hebben.

Cynthia Hupkens

Gecertificeerd Bars® en TSS-Practitioner

via cynthia.hupkens@hotmail.com  of  bel  06 - 11 24 45 71.

Ik ben beschikbaar voor een vrijblijvend real-life of telefonisch kennismakingsgesprek. Een gesprek duurt ongeveer een half uur en daar zijn geen kosten aan verbonden. Zo kan je kijken welke behandeling je aanspreekt. 

De keuze bestaat uit Access Bars®, TSS Trauma, TSS Perfectionisme En Verslavingen en Correcting Vision.

Kosten: €75,00 per sessie van ruim 1 uur. 

Locatie:Eszenzz Centre, Parlevinker 7, 1034 PX Amsterdam.

Facebook:@accessbarspractitioner.

 
Dia1 2.png

Leergang HSP begeleider 8 september 2018

Wij zoeken specialisten voor Nederland en België.

Specialiseer je (verder) in hooggevoeligheid!

Omschrijving

Ben je werkzaam als psycholoog, (alternatief) therapeut, coach of in een andere vorm van begeleiding in de geestelijke gezondheidszorg? Of wil je je omscholen en een start hierin maken?

Zoek je, of vind je het interessant om via een efficiënt gebleken benadering hooggevoelige personen (HSP's) te begeleiden? Herken je als therapeut zelf hoog sensitieve eigenschappen en lijkt het je een uitdaging om in eerste instantie d.m.v. introspectie zelf met deze methoden aan de slag te gaan? 

Op 8 september 2018 starten we wederom met de leergang HSP Begeleider om op basis van nieuwe en eigentijdse methodes Hoog Sensitieve Personen (HSP's) te begeleiden in de voor hen belemmerende factoren in het dagelijks bestaan. 

Denk hierbij o.a. aan het leren omgaan met externe en interne (zintuiglijke) prikkels en omgevingsfactoren, emoties en gevoelens, structureren en plannen, effectief communiceren, keuzes leren maken, een passende levenshouding verkrijgen, bewust-er-zijn en het gebruiken van de aanwezige sensitiviteit en grenzen leren stellen.

Aantal deelnemers

Maximaal 16 personen.

Duur

3 maanden (9 zaterdagen).

Certificaat

HSP Begeleider. Deelname landelijk netwerk mogelijk!

Locatie

Amsterdam (EszenzZ Centre). 

Prijs

All-in 1375,00 euro incl. btw.

Kijk voor meer informatie op onze website of neem even telefonisch contact met ons op. 

Via e-mail sturen we je graag de nieuwe digitale folder toe.

Graag tot ziens!

Instituut EszenzZ 
Amsterdam 
tel: 0227-608959