HSP gezondheidscentrum - EszenzZ Centre
 
Privacy logo EszenzZ.jpg

Privacyverklaring

Privacyverklaring Instituut EszenzZ

Laatst bijgewerkt: 21 mei 2018.

Je privacy is voor ons van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat je gegevens veilig bij ons zijn en dat wij ze altijd netjes gebruiken. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we bij Instituut EszenzZ allemaal doen met informatie die we over jou te weten komen. Deze verklaring is van toepassing op de werkzaamheden van Instituut EszenzZ. De aangesloten zelfstandige psychologen, therapeuten en begeleiders die werkzaam zijn in het EszenzZ Centre hebben ieder hun eigen privacyverklaring die de wet van hen vraagt. Instituut EszenzZ is niet verantwoordelijk voor de uitvoering van een privacyverklaring van zelfstandige derden.


Contactformulier

Via het contactformulier kun je ons diverse vragen stellen.
Om zo goed mogelijk antwoord te kunnen geven gebruiken wij je e-mailadres, eventueel je telefoonnummer en naw-gegevens. Hier hebben wij een legitiem belang bij. Wij bewaren deze informatie totdat we zeker weten dat je tevreden bent met onze reactie.


Andere partijen

Wij geven je persoonsgegevens natuurlijk niet aan andere bedrijven of instanties, behalve als dat nodig is voor je persoonlijke situatie. Dat gaat echter nooit zonder goedkeuring van jou. Een voorbeeld is dat we samen met jou kijken naar een gezamenlijk overleg met mogelijk andere behandelaars. Of dat gegevens van jou in overleg worden besproken en gedeeld samen met je huisarts. Dit alles alleen om je gezondheid centraal te stellen en je doelen te verwezenlijken.


Reclame

Indien je informatie hebt opgevraagd over de leergang 'HSP begeleider'  willen we jou graag met onze nieuwsbrief via e-mail op de hoogte stellen van nieuwe ontwikkelingen betreffende deze cursus/opleiding.

Je kunt op ieder moment bezwaar maken tegen deze reclame. Elke e-mail hieromtrent bevat een afmeldlink. Je kunt ons blokkeren of de afmeldoptie gebruiken. 

Voor de algemene voorwaarden omtrent onze cursussen klik je hier.


Cookies

Onze website maakt gebruik van cookies. Cookies zijn kleine bestandjes waar we informatie in kunnen opslaan zodat je die niet steeds opnieuw hoeft in te vullen. Bijvoorbeeld met het contactformulier.

Wanneer je onze website voor het eerst bezoekt, tonen wij een melding met uitleg over cookies. Hierbij zullen we vragen om je akkoord voor het gebruik van deze cookies.

Je kunt via je browser het plaatsen van cookies uitschakelen, maar sommige delen van onze website, zoals de HSP 3-in-1 test werken dan niet goed meer, zodat je de uitslag niet via e-mail zal ontvangen.

Tevens slaan we je ingevulde e-mailadres en de uitslag van de gegevens van de HSP 3-in-1 test op wanneer je die op onze website maakt. Deze gegevens hebben we nodig om jou de uitslag van je test te kunnen mailen. We gebruiken de gegevens niet voor andere zaken en deze gegevens worden dus ook niet met andere partijen gedeeld. 


Afhandelen bestelling winkel Boeddha Centre

Wanneer je via onze winkel www.boeddhacentre.nl een bestelling plaatst, gebruiken wij je persoonsgegevens om deze netjes af te kunnen handelen. Wij mogen je persoonsgegevens dan aan onze bezorgdienst geven om de bestelling bij jou te laten bezorgen. Ook krijgen wij informatie over je betaling van je bank.

Hiervoor gebruiken wij je betalingsgegevens, naw-gegevens, geslacht, e-mailadres, telefoonnummer en factuuradres. Deze hebben wij nodig om je bestelling zo juist mogelijk bij je te laten bezorgen door Postnl. Wij bewaren deze informatie tot je bestelling is afgerond en zeven jaar daarna (dat is de wettelijke bewaarplicht).

Voor de algemene voorwaarden voor onze winkel klik je hier.


Beveiliging

Cliëntendossiers worden volgens de regels van de wet bewaard. Instituut EszenzZ beschikt over een register van verwerkingsactiviteiten.

Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Wij zorgen dat je gegevens goed beveiligd zijn. Onze website zelf is beveiligd met een SSL-certificaat.


Nieuwsbrief

Op onze website kun je je inschrijven op onze nieuwsbrief. Ook deze gegevens die gevraagd worden in te vullen worden alleen gebruikt om je van deze nieuwsbrief te voorzien. Je gegevens worden dus niet gedeeld met andere partijen of voor andere doeleinden gebruikt.


Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wanneer onze website of organisatie inhoudelijk wijzigen wat betrekking zou kunnen hebben op je privacy, moeten wij natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven voor de laatste versie.


Inzage, wijzigen en verwijderen van je gegevens

Als je vragen hebt of wil weten welke persoonsgegevens wij van jou hebben, kun je altijd contact met ons opnemen.  Zie de contactgegevens hieronder. Cliënten krijgen van ons bij het intakegesprek de informatie betreffende de persoonsgegevens die wij bewaren overhandigd.

Je hebt de volgende rechten:

  1. Uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen.
  2. Inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben.
  3. Het laten corrigeren van fouten.
  4. Het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens.
  5. Intrekken van toestemming.
  6. Bezwaar maken tegen een bepaald gebruik.

Let op dat je altijd duidelijk aangeeft wie je bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.


Klacht indienen

Als je vindt dat wij je niet op de juiste manier helpen, dan horen we dat graag! We kijken dan samen naar een oplossing. Mocht dat niet meer mogelijk zijn dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.


Contactgegevens

Instituut EszenzZ
Parlevinker 7
1034 PX Amsterdam
tel: 0227-608959 (algemeen nummer)