HSP gezondheidscentrum - EszenzZ Centre
 

Help jij ook mee voor Susanne's behandeling?

Susanne.jpeg

Ik heb al 20 jaar last van chronische ontstekingen op mijn huid die mijn leven beïnvloeden. ik ben niet in staat om te werken en er zijn dagen dat ik niet kan lopen, of mijn armen kan bewegen van de pijn. Een ernstige vorm van Hidradenits Suppurativa ( https://www.hidradenitis.nl/ ) is actief op 50% van mijn lijf en breid zich steeds verder uit. Na vele antibiotica kuren begint er inmiddels antibiotica resistentie op te treden waardoor deze veel minder werkt. Ook andere medicijnen werken niet en/of geven ernstige bijwerkingen. Na diverse operaties, het uitproberen van diverse medicatie en het steeds erger worden van de ziekte maakt mijn leven steeds zwaarder. 

In Nederland is er geen genezing voor Hidradenitis, en ook de symptoom bestrijding begint nu dus te falen. Ten einde raad ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe behandeling en deze vond ik via het televisie programma "dokters van morgen ". Een uitzending over de behandeling met Bacteriofagen, ook wel fagen genoemd toonde een in Nederland onbekende behandeling met ontstekingsziekten. Wat blijkt, in Georgië behandeld men al jaren Hidradenitis met veel succes en dit zonder bijwerkingen of operaties. fagen zijn een andere vorm van antibiotica waarvoor je geen resistentie opbouwt zoals bij reguliere antibiotica. ( https://www.bacteriofagentherapie.nl/ )

De huidige regelgeving in Nederland maakt het onmogelijk behandeld te worden met fagen, wat een reis naar Georgië de enige oplossing maakt. Helaas word dit hele traject inclusief de behandelingen niet vergoed door de verzekering, dus ik ga met mijn billen bloot en zet mij over een hoge drempel om jullie om hulp te vragen. 

Het geld wat ik inzamel is voor het gehele traject in Georgië en de nabehandeling met de voorgeschreven fagen in Nederland. elke donatie is welkom, heel erg bedankt! Volg mijn verhaal en traject op www.facebook.com/helpsusanne.

Bekijk alles over fagen via deze link.

Doneer jij ook? 

Het gaat eenvoudig en snel: Doneer hier.

Hartelijk dank!!

 

Alles over fagen