HSP gezondheidscentrum - EszenzZ Centre
 
Ebony Zaalman.jpg

Ebony Zaalman - Orthomoleculair Epigenetisch Therapeut, chronische vermoeidheid

Persoonlijk

Ouderdom komt met gebreken zegt men. Dat hoeft tegenwoordig niet meer zo te zijn. Leefstijlgeneeskunde helpt bij het voorkomen en genezen.

Mijn naam is Ebony Zaalman. Ik ben orthomoleculair epigenetisch therapeute. Mijn praktijk heet Femnominal. Mijn behandelingen zijn onder andere gericht op pro-aging. Pro-aging en geen anti-aging, omdat je ouder worden niet kunt tegengaan, maar het wel zo optimaal mogelijk kunt doen. Ik begeleid dit proces door leefstijl aanpassingen, suppletie, bio-identieke hormoonvervangingtherapie maar ook door life coaching. Een jonge flexibele geest is namelijk net zo belangrijk als een jong flexibel lichaam De vrouwen (en ook een aantal mannen) die ik in mijn praktijk behandel, willen hun hormoonbalans herstellen; ondersteuning bij de menopauze of de aanloop daar naar toe; klachten die gepaard gaan met auto-immuunziekten aanpakken of juist een preventieve aanpak starten. 

Veel aandoeningen of klachten die inherent zijn aan het ouder worden kunnen namelijk voorkomen worden. Waarom zou je wachten op een klacht als je die voor kunt zijn. Ik ben niet tegen cosmetische ingrepen, maar gezondheid en schoonheid gaan hand in hand en beginnen van binnen. Stel de tekenen aan de buitenkant daarom zo lang mogelijk uit en neem contact met mij op. 50 is het nieuwe 30! 

Opleidingen

Ik heb de opleiding Orthomoleculaire Geneeskunde met de specialisatie Epigenetica afgerond in 2017. CIPION Medische Basiskennis in 2016. Ik ben gecertificeerd Life Coach sinds 2014. In 2015 heb ik in de Verenigde Staten een opleiding Bio-identical Hormone Replacement Therapy gedaan.

Verzekeraars

Ik ben lid van de MBOG en mijn consulten worden (geheel of gedeeltelijk) vergoed door de meeste zorgverzekeraars vanuit het aanvullende pakket. Pak je polis erbij of informeer bij je zorgverzekeraar. Mijn AGB informatie:

90106143 AGB code zorgverlener en 90065368 AGB code onderneming.

Specialisatie

Mijn specialisaties zijn onder andere BHVT (Bio-indentieke Hormoon Vervanging Therapie) en pro-aging, maar ik behandel ook veel mensen met schildklierziekten en chronische vermoeidheid waaronder Hoog Sensitieve personen (HSP). De BHVT wordt door mij voornamelijk ingezet bij de behandeling van overgangsklachten, maar ook bij de pro-aging om mijn cliënten te ondersteunen bij het zo optimaal mogelijk ouder worden.

Kosten

Een telefonisch kennismakingsgesprek waarin ik een eerste analyse maak en wij samen bepalen of ik de juiste therapeut voor jou ben is gratis.

1e consult 180 euro (uitgebreide inventarisatie klachten en of wensen; eventueel aanvraag onderzoeken, recepten en schrijven behandelplan)

2e-, en volgende consulten 50 euro 

Telefonische consulten 30 euro (alleen voor bestaande clienten)

Neem contact op met Ebony Zaalman:

Ebony Zaalman

Website www.femnominal.nl.

Email ebony@femnominal.nl.

Telnr. 06 331 391 00.