HSP gezondheidscentrum - EszenzZ Centre
 
Renate Korthof.jpg

Renate Korthof - HSP begeleiding, Reiki en bewustwording

Persoonlijk

Mijn naam is Renate Korthof (geb.1956, Oostenrijk) en ik heb mijn bedrijf 'ConSense' in 2003 opgezet met het doel om voornamelijk hoog sensitieve mensen te begeleiden.

Na 25 jaar onderwijs (muziek en Engels) in Oostenrijk voelde ik een innerlijke behoefte om mensen op een andere manier te begeleiden. Op mijn zoektocht om het hooggevoelig- en anders zijn te kunnen verklaren kwam ik Reiki tegen, wat een kanteling in mijn leven betekende. Het was mijn wake up-call om meer te gaan leven vanuit mijn hart i.p.v. puur vanuit mijn verstand. Er volgden de drie jaar durende opleiding tot Reiki master en tot NLP practitioner (gedeeltelijk in Canada). Voelen, intuïtie en de wens om anderen te begeleiden kwamen naar voren. Later volgden cursussen in “Touch for Health”, Silver Mind Control, EFT en Quantum Touch. 
In Nederland (sinds augustus 2001) voelde de specialisatie als HSP-begeleider (certificaat Instituut EszenzZ) als logische volgende stap.

Visie

Ik word geïnspireerd door mijn eigen ervaringen als hoog sensitief iemand,voornamelijk door de veranderingen door Reiki, door Een Cursus in Wonderen, boeddhistische zienswijzen en steeds meer de Advaita.

In mijn praktijk staat de unieke persoonlijkheid van elk mens in het middelpunt. Er is geen verdeling in goed en fout, alles mag er zijn zoals het is. Ik benader mensen zoals ik zelf graag gezien wil worden: holistisch,als een geheel.

Een belangrijk doel van ConSense is het vinden van een harmonieus evenwicht van alle aspecten van je ZIJN. Er wordt daarbij geen nieuwe afhankelijkheid gecreëerd maar juist de eigen verantwoordelijkheid gestimuleerd.

Lidmaatschap

Ik ben lid van Reiki Ryoho onder lidnummer: 2009 -31-100-M

www.reikiryoho.com. ( RM-list op alfabet )

Specialisatie

ConSense begeleidt mensen bij hooggevoeligheid, bewustwording en persoonlijke ontwikkeling.

Tevens is er de mogelijkheid voor Reiki behandelingen en Reiki I en II cursussen (vanaf 2 personen).

Kennismakingsgesprekken

In een gratis een vrijblijvend kennismakingsgesprek (individueel, ca 50 min) wordt de werkwijze en duur van een traject (oftewel ‘leergang’) uitgelegd en kun je al je vragen hieromtrent stellen.
Als je beslist om een begeleidingstraject aan te gaan volgt een intakegesprek. Naar aanleiding van je hulpvraag worden de individuele doelstellingen geformuleerd en op een later tijdstip geëvalueerd. Daarna begint de individuele leergang die gemiddeld tussen de 8 en 12 bijeenkomsten duurt. De duur en de intervallen van de bijeenkomsten zijn afhankelijk van je persoonlijke situatie, je mogelijkheden en vooral van je motivatie om te oefenen.

Er is regelmatig op maandagen en donderdagen de mogelijkheid voor individuele, vrijblijvende kennismakingsgesprekken.
Om voor iedereen ruimschoots de tijd te kunnen nemen en lange wachttijden te vermijden is het nodig om je telefonisch tijdig ervoor aan te melden.

Kosten

Individuele kennismakingsgesprekken van rond een uur zijn gratis.

Kosten sessie particulier: 75 euro (incl.BTW).
Bij vergoeding door werkgever: 95 euro (excl.BTW).

Losse Reiki-behandelingen (60 min) 45 euro.

Voor mensen met een uitkering is een lager tarief mogelijk.
Bel of mail voor de mogelijkheden.

Reiki - cursus prijzen (en data) zijn te vinden op mijn website. Alle prijzen zijn incl. btw.

Neem contact op met Renate Korthof:

Renate Korthof
Website: www.hsp-consense.com
E-mail: consense@gmail.com
Telefoon: 06-12367924