HSP gezondheidscentrum - EszenzZ Centre
 
Yvonne Struisvlugt.jpg

Yvonne Struisvlugt - Coaching, pedagogisch begeleider, Reiki en astrologe

Persoonlijk

Mijn naam is Yvonne Struisvlugt. Ik begeleid mensen bij het vinden van hun eigen mogelijkheden en talenten. Zodat ze meer in overeenstemming met zichzelf kunnen leven en op die manier meer levenslust, zingeving, richting en tevredenheid kunnen vinden.

Ik ben afgestudeerd astroloog, medium en pedagogisch begeleider en geef als intuïtief coach sessies in een mix van astrologie, medium en coaching.

Ik heb lang gewerkt als begeleider met diverse mensen: o.a. mensen met een verstandelijke beperking, kinderen, jong volwassenen, daklozen en vluchtelingen. Naarmate ik ouder werd, ontwikkelde mijn gevoeligheid zich en wilde ik hier iets mee gaan doen. Zelf vond ik het een tijd lastig om zo gevoelig te zijn. Hoe ga je er mee om in een maatschappij die daar niet altijd rekening mee houdt? Door het volgen van cursussen, opleidingen en het leren kennen van mijn eigen behoeften en grenzen raakte ik weer in evenwicht. Nu wil ik graag mijn kennis en ervaring doorgeven om anderen te begeleiden.

Visie

Krijg zicht op je eigen unieke pad en mogelijkheden. Zodat je kunt leven op een manier die recht doet aan jezelf. 

Specialisaties

Ik geef intuïtieve coachsessies, waarbij ik werk met een mix van astrologie, intuïtie en coaching. Naar aanleiding van geboortegegevens maak ik een horoscoop. Een horoscoop laat snel zien welke thema's op dit moment belangrijk voor je zijn. En waarschijnlijk heb je zelf ook vragen. Door deze informatie te combineren, vormt zich een gesprek dat verhelderend kan werken. 

Ik gebruik astrologie altijd in combinatie met coaching omdat daar voor mij de beste inzichten ontstaan.

Soms gebruik ik tijdens een consult de astrologie alleen als basis en gebruik ik verder mijn intuïtie. Een andere keer verdiep ik me meer in de astrologie. Net wat op jou van toepassing is. 

Relatieastrologie

Iedere relatie is anders. Soms zijn ze voor het leven. Soms zijn ze korter. Soms duren ze maar even. Toch zijn ze allemaal belangrijk. 

Tijdens een relatie astrologieconsult krijg jullie meer kennis over jullie relatie: waarom zijn jullie bij elkaar? Wat zijn de sterke en minder sterke kanten in de relatie. Op welke gebieden ontstaan conflicten of strijd. Op welke gebieden kunnen jullie ontspanning bij elkaar vinden? En op welke gebieden kunnen jullie groeien?

Reiki 

Reiki is een fijne manier om healing te krijgen om weer beter in balans te komen tussen lichaam en geest. Terwijl je op een behandeltafel ligt, desgewenst met een dekentje, plaats ik mijn handen net boven of op je lichaam en voel ook blokkades in je lichaam. Het resultaat is ontspanning, soms meer energie en een betere balans tussen lichaam en geest.

Opleidingen

  • Opleiding tot beroepsastroloog bij ASTRA, Minou van Hemert en opleidingscentrum Ishtar, Peter Saarloos.
  • Mediumopleiding bij Instituut Maylight, Marion Berndsen.
  • COACH-opleiding bij NCOI.
  • Reiki, l, ll en lll bij Spiritueel Centrum Mahatma.
  • Opleiding Intuïtieve ontwikkeling bij Centrum voor Mens en Intuïtie.
  • Sociaal Pedagogisch Werker te Buitenveldert 

Neem contact op met Yvonne Struisvlugt:

Website: www.vuurlicht.com.
Email: yvonnelouise2014@gmail.com.
Telefoon: 06 28 922 358.