HSP gezondheidscentrum - EszenzZ Centre
 
Wendy Verlaan.jpeg

Wendy Verlaan - Hypnotherapie, Adem- en traumacoach, (HSP) coach, Ascensie begeleiding

Persoonlijk 

Herinner wie je bent…

Welkom, mijn naam is Wendy (1979) en ik bied ondersteuning op jouw unieke levenspad. Dit doen we samen door te bekijken wat voor jou het beste werkt. Dit kan zijn dat er aandacht mag zijn voor trauma’s , werk in het hier en nu, werken met delen of coaching en werken in het “ verleden”. De technieken komen uit de psychotherapie, hypnotherapie, holotropisch ademwerk en traumawerk. Verder is er ruimte voor coaching op alle leefgebieden (voeding, hsp, ascensiegroei, lichamelijke en geestelijke klachten ) .

Ik laat mij inspireren door ecologie, dans, natuur, yoga, voeding, sjamanisme, meditatie, dieren, ayurveda, homeopathie en ascensie groei.  In het hier en nu ben ik bezig met de shift van 3 d naar 5 d en hoger. Naast deze levenswijze werk ik als ambulant begeleidster in de Beemster. 

Visie 

Het werken binnen de zorg, psychiatrie, crisisopvang, verslavingszorg, jeugdzorg, dak- en huislozen, traumabehandeling, en gehandicaptenzorg doe ik nu ongeveer 20 jaar. Ik heb altijd een visie gehad die niet helemaal goed aansluit bij het huidige reguliere systeem, waarbij er naar mijn inziens voorbij gegaan wordt aan de gevoeligheid, spiritualiteit, positiviteit, talenten en het zelfgenezend vermogen van de mens. 

Door te werken op een dieper niveau, kijkend naar de oorzaak, zou het zo kunnen zijn dat de problemen worden opgelost en dat er meer ruimte is voor licht, liefde en geluk. Je talenten, krachten komen aan het licht en kunnen worden ingezet om jouw unieke levens pad vorm te geven.  

Opleidingen

  • Psycho therapie/ Hypno-therapie, aspi
  • EMDR, ITAN
  • Ayurvedische geneeskunde, Sorag
  • Psycho sociale therapie, Civas, Plato registratie
  • Adem en trauma coach, inner breath work
  • Kruidengeneeskunde, Civas

Verzekeraars

Ik ben lid van de BATC, gedeeltelijke vergoeding mogelijk vanuit de aanvullende verzekering. 

Specialisatie

Tijdens ons werk zullen we ons met name richten op het aan het licht brengen van je talenten, krachten en zelfgenezend vermogen. Het verhogen van je frequentie en je (hoog)gevoeligheid als kracht staat hierbij centraal. Verder is mijn zienswijze dat wij prachtige krachtige wezens zijn, het herinneren hiervan kan zoveel liefde, kracht, inzichten en geluk brengen.  

Kosten 

Een kennismakingsgesprek (op afspraak) is kosteloos. Daarna zijn de kosten voor een sessie 85 euro. Te betalen contant of met pin. 

Neem contact op met Wendy Verlaan:

Website: www.her-inneren.nl.

E-mail: wendyverlaan@yahoo.com.

Telefoon: 06 11 43 61 51.